Isnin, 23 Februari 2009

Guru dituduh cuba ...................... pelajar

KOTA BAHARU: Seorang guru mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini hari ini terhadap dua tuduhan cubaan mencabul dan merogol seorang pelajar perempuan dan satu pertuduhan memiliki bahan lucah kira-kira dua tahun lepas. Mohd Nasir Abdul Rahman, 50, dituduh cuba mencabul kehormatan seorang pelajar perempuan berusia 17 tahun di Bilik Unit Peperiksaan, Sekolah Menengah Rantau Panjang dekat sini pada 3.30 petang, 16 Mac 2007. Bagi pertuduhan kedua, guru itu didakwa cuba merogol pelajar perempuan yang sama di PT 1832, Kampung Gual, Rantau Panjang pada 12 tengah hari, 14 April 2007.
Dia juga didakwa memiliki gambar lucah di dalam telefon bimbit dan komputer ribanya di Balai Polis Rantau Panjang pada 11.25 malam, 24 April 2007. Hakim Che Mohd Zulkifly Jusoh membenarkan Mohd Nasir diikat jamin RM10,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan syarat iaitu jaminan itu akan ditarik balik jika terdapat laporan tertuduh menganggu saksi dalam kes itu. Mahkamah kemudian menetapkan 26 April ini untuk sebutan semula kes.

1 ulasan:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam